Beyond the Gates of Antares

Emiel Scheier en Hugo van Veenstra met Beyond the Gates of Antares

Geschreven door niemand anders dan Rick Priestley.

Een sci fi spel met het order dice systeem van Bolt Action maar verder niet te vergelijken is ermee. In de verre toekomst is de mensheid ver door het universum heen gegaan en verdwaalt geraakt, contacten gingen verloren met andere planeet stelsel. Na jaren geen contact met elkaar gehad te hebben is de mensheid geëvolueerd en zich gaan aanpassen aan hun leef omgeving. Dit gaat natuurlijk gepaard met een paar lichamelijke veranderingen.

Nu is niet al te lang geleden weer contact gelegd met elkaar de reisportalen genaamd “Gates of Anteres”zijn weer geactiveerd en word er geprobeerd met elkaar te onderhandelen over grondstoffen en planeten. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot en word er druk oorlog gevoerd in het Antares universum.

Het spel is geschreven hoe Rick het bekende Warhammer 40.000 wou gaan herzien maar geen toestemming voor kreeg. Na een kickstarter en nu een samenwerking met Warlord Games is zijn Sci-fi spel dan nu iets meer als een jaar van de grond. Door het order dice systeem is dit spel heerlijk casual te spelen. Het is een infantrie game met veel opties voor legerbouw en thema’s

Wij laten je graag de ins and outs zien met onze demo legers, en bijpassend terrein.

Beyond the Gates of Antares

 

Terug naar Home

Geef een reactie