Collision

Collision, hosted by Code Orange

 

Collision is een post-apocalyptische skirmish game die zich afspeelt in de nabije toekomst. De wereld is vergaan na een aantal opeenvolgende natuurrampen en de overlevenden moeten nu horrors van deze nieuwe wereld trotseren. Alle energie bronnen zijn vergaan maar na de apocalyps zijn bijzondere stenen te vinden; Collision stenen. Deze stenen bevatten een hoop energie en worden nu door iedereen gezocht!

Tijdens game neem je controle over de Unwanted (een groep gemuteerde krijgers die niks liever willen dan wraak nemen op de mensheid) of the Reclaimers (een groep moedige strijders die de ‘wastelands’ trotseren om Collision stenen te verzamelen voor hun nederzettingen) en probeer je zoveel mogelijk Collision stenen te veroveren.
Het spel is een snelle skirmish game die wordt gespeeld met kaarten in plaats van dobbelstenen. Kaarten worden dicht gespeeld, dus plaats je kaarten tactisch of bluf je jezelf door het spel. Verder gebruik je actie punten om te bieden voor de eerste activatie en het activeren van modellen, maar let op iedere keer als je een model nog een keer wilt activeren gaat het je meer actie punten kosten!

Max aantal deelnemers: 4

Terug naar Home

Geef een reactie