Dead Man’s Hand Apocalypse

 Dead Man’s Hand Apocalypse, hosted by Rob van Dorp

In het jaar 2022 op 4 juli landde er een groep UFO’s op aarde vlakbij Roswell. De UFO’s en aliens bleken goed beschermd tegen de aardse wapens waarop President Trump besloot een nucleaire raket op deze illegale aliens af te sturen.

Deadmanshand 1

Helaas werd de lancering van deze raket door de buggy Fully Automated Response Technology (FART) aangezien voor een aanval op de US waarna volledig automatisch het nucleaire arsenaal van de USA werd gelanceerd. Nu, 100 jaar later proberen de overlevenden een plaats te vinden op aarde.

Deadmanshand 2

In dit spel, gebaseerd op de Fallout-wereld, speelt (afhankelijk van het aantal deelnemers) een ieder een factie of samen in een team. We spelen met een variant van de Great Escape Games Dead Man’s Hand regels (of Chicago Way) aangepast aan multiplayer en de setting. In het spel moeten de teams de olijfolie van de concurrerende teams opblazen. Mexicaanse olijfolie is één van de meest gewilde resources in het post-Trump tijdperk.

Deadmanshand 3

 

Het spel wordt gespeeld in 32 mm schaal met Wild West Exodus figuren. Maar je mag natuurlijk ook je eigen team van 5 survivors meenemen (bijvoorbeeld Collissionmodellen 😊).

Deadmans Apocalypse

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Terug naar Home

Geef een reactie