Legends of the High Seas

Hans Jacobs met Legends of the High Seas
Na twee edities met WitchFinder General demo’s te hebben gedaan, leek het me leuk om een good-old hoekje in te gaan met Legends of the High Seas. Deze Warhammer Historical set is al enige jaren out-of-print, maar nog redelijk voorhanden via internet. Een skirmish game in een piratensetting. Menig speler heeft dan meteen een goed idee wat er te verwachten is! Dat past ook bij mijn aanpak, lekker straight forward.
De sfeer die ik wil neerzetten ? Plezier komt op de eerste plaats! De spelers kunnen zich inleven in het scenario en er lekker zelf mee aan de slag… De feedback van een eerdere demo dat de spelers echt zelf het spel gespeeld hebben heb ik graag ter harte genomen als een te behouden factor. Een rollenspel elementje is nooit uitgesloten.
Zoals bij vorige PolderCon’s wordt de demo uitgevoerd op een tafel vol zelfgebouwde scenery. Het oog wil immers ook wat!
foto van Hans Jacobs.
Is het dan toeval dat sommige onderdelen bekend voorkomen als je eerder bij PolderCon bent geweest? Nee, want Hans bouwt ook weer niet zo snel dat hij een hele tafel per jaar vult met nieuw materiaal :) )
Ik heb er al weer veel zin in, jullie ook ?

 

thumbnail_loths

Terug naar Home

Geef een reactie