Rogue Stars

Rogue Stars, hosted by Jan-Willem van der Pijl

Het zijn spannende tijden voor de vrije jongens in de Intergalactische Goederenrelocatiebusiness. De federale regering heeft bij de laatste verkiezingen beloofd om stevig te gaan optreden tegen piraterij en smokkel en ook in de bescheiden ruimtehaven van Tisgelukt doen de effecten hiervan zich voelen.

Een kleine groep smokkelaars/piraten/freelance vrijheidsstrijders is hier gestrand onderweg naar een zeer lucratieve deal die betrekking had op kostbare (en dus illegale) data van vertrouwelijke en militaire aard. Met hun eigen schip permanent uitgeschakeld zullen ze de verkoper van- en de data moeten achterhalen, de Ruimtepolitie moeten zien te ontwijken en met een alternatieve vorm van transport (bijvoorbeeld een gestolen schip) van Tisgelukt moeten zien te vertrekken.

Dankzij de verkiezingsbeloftes van de nieuwe regering komen ze heel wat meer obstakels tegen dan ze hadden verwacht. Aan de andere kant worden de SpacePolice/StarCops/PrivateSafetyMercs, die zich al hadden voorbereid op een saaie post in deze uithoek, aangenaam verrast door al dit criminele initiatief!

Speel één van drie groepen freelancers of één van drie groepen wetshandhavers in één van (of alle) drie scenario’s. Kies je team en kijk of je de missie kunt uitvoeren. De resultaten van je spel hebben invloed op het volgende.

De plaats is PolderCon 2018. De regels zijn Rogue Stars van Andrea Sfiligoi. Schaal is 28mm. De afloop is niet te voorspellen.

Eerdere ervaring met de spelregels is niet nodig.

Rogue Stars 2 Rogue Stars 3

                                                                                                                                             Terug naar Home

Geef een reactie