Star Wars Armada

Henny Dings met Star Wars Armada
Armada is een voor 2 spelers ontworpen miniaturen spel waarin je grote ruimteslagen na kan spelen. Met massieve Star Destroyers vecht je tegen rebellen korvetten en fregatten. Rijen van turbolasers vuren volley naar volley op eskaders van X-wings en TIE’s. Engineering teams racen om energie om te lijden naar falende schilden. In het spel neem je de rol van admiraal op je. Je dient de Imperial Navy of je dient de Rebel Alliance. Met de schepen en eskaders van SW Armada ben je instaat om je vloot the organiseren en te commanderen.
                                                                                                                                                 Star Wars: Armada is voor mij het spel waar je als geen ander het verschil in grote schepen versus gevechtseskaders goed naar voren komt. De grote schepen bewegen zich traag door de slag heen, de kleinere schepen proberen met snelle manoeuvres uit de vuurlinie van de grote schepen proberen. Maar ook bestuur je ook de eskaders met bommenwerpers, interceptors, en escorte toestellen die proberen zo goed mogelijk in stelling te komen om de grotere schepen of elkaar het leven zuur te maken.
                                                                                                                                          Tijdens de intro zal ik de deelnemers via een korte intro uitleggen hoe het mechanisme van het spel werkt. Daarna zal ik voornamelijk de deelnemers begeleiden tijdens het spelen. Tenslotte is het spelen wat je laat zien of dit een spel voor jouw is.
                                                                                                                                           Mocht je dit aanspreken hoop ik je welkom te heten bij de demo Star Wars: Armada tijdens PolderCon!
                                                                                                                                             Terug naar Home

Geef een reactie