Star Wars

Gerco Blok met Star Wars

Ontsnapping vanaf Hoth

Het zijn moeilijke tijden voor het Rebellen verbond. De slag om Hoth verloopt slecht, de rebellenbasis wordt onder de voet gelopen door grond troepen van het Keizerrijk, en in de ruimte wacht een ruimteblokkade die de opdracht heeft om ontsnappende ruimtevoertuigen te onderscheppen.

Jij hebt de opdracht om een doorgang te forceren in de ruimte blokkade, zodat belangrijke voorraden van de planeet Hoth geëvacueerd kunnen worden naar een veilige plaats, zodat daar het Rebellenverbond zijn wonden kan likken…..

Star Wars: X-Wing Miniatures Game is een tactisch ruimteschip tegen ruimteschip spel waarbij je met iconische ruimteschepen vliegt zoals de Rebellen X-Wing of de Keizerlijke TIE-fighter. Het is een spel wat “easy te learn, difficult to master” is, doordat er zoveel keuzemogelijkheden in het spel zitten. In het spel simuleer je de ruimtejager gevechten uit de Star-War films, als je dat aanspreekt, is dit een spel voor jouw !

Wat ik zal doen tijdens mijn presentatie is je een inleiding in het spel te geven om je de eerste stappen in de ruimte gevechten te laten zetten, zodat je zelf kan zien of dit een spel voor jouw is om te gaan spelen.

foto van Gerco Blok.

foto van Gerco Blok.

May the Force be with you !

Terug naar Home

Geef een reactie