De sonische schroevendraaier van Doctor Who raakt uitgeput. Vier incarnaties van Doctor Who bezoeken ieder met twee assistenten de planeet Werberis om deze te herstellen. Dit wargame is een mix van het Dr Who RPG met de regels van Starfinder.

De spelers moeten op de planeet inheemse metalen verzamelen om de krachten van de schroevendraaier kunnen herstellen, want zonder dat buitenaardse gereedschap is de Doctor maar een kwetsbaar wezentje.

Spelers (minimaal twee, maximaal vier) kunnen kiezen uit: Tom Baker, Peter Davison, Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith, Peter Capaldi en Jodie Wfittaker.

Vele bekende aliens zijn aanwezig om het de Doctors extra zwaar te maken, maar met een beetje geluk kunnen de buitenaardse wezens het ook met elkaar aan de stok krijgen. De Daleks, Cybermen, Silence en Sontaran hebben in elk geval toegezegd te zullen komen, maar we verwachten meer vijanden van Gallifrey.

De aliens blijven verborgen, totdat een speler hun positie bereikt. De host houdt keurig bij wie zich waar verborgen houdt. Winnaar is de Doctor die genoeg metalen verzamelt om zijn schroevendraaier op te laden en veilig de eigen Tardis bereikt.

Er komen vier sessies. Desgewenst kan een sessie in het Engels plaatsvinden, maar standaard zal Nederlands de voertaal zijn.

Spelleider: Marcel Roeleveld