Missiles at Sea is een regelset voor wargames met schepen uit het moderne tijdperk (1967 en later).

Het bevat regels en de statistieken die het mogelijk maken om mogelijke zeegevechten uit de koude oorlog (1967 t/m 1990) en de mogelijke zeegevechten van nu (2000 t/m 2015) na te spelen. MaS is bedoeld als een uitbreiding op Victory at Sea van Mongoose Games, maar is fanbased geschreven en niet van Mongoose Games zelf. Het is een goed gebalanceerd wargame.

Het spel is ontworpen om met ongeveer gelijkwaardige vloten te spelen op een 6 by 4 voet grote tafel. De vloten bestaan uit kleine eskadertjes en/of enkele losse schepen die proberen de hegemonie van de zee aan elkaar te ontfutselen. Na één of twee potjes blijven de meeste regels genoeg plakken om het een leuk en vlot spel te laten zijn. Erg leuk voor een avondje jagen op de Red October.

Tafel 26. Spelleider: Henny Dings