Bokkenrijders, grijp de bok bij de horens! Ga mee terug naar de 17e eeuw voor een skirmish wargame dat een tikkie anders is!

Kruip in de huid van bijgelovige burgers die, onder leiding van een hagepreker, de beruchte bokkenrijders uit hun streek willen verjagen. Of stap in de schoenen van de schout die de bovennatuurlijke onzin meer dan zat is .. of ‘get in touch’ met je eigen ‘dark side’ en probeer als bokkenrijder het ultieme mensenoffer te brengen om de sleutel tot het eeuwige leven te verkrijgen.

Enfin, of eigenlijk, ah! fijn! je bent meer dan welkom voor een potje Donnybrook. het 17e eeuwse skirmish game van Barry Hilton & Clarence Harrison. Deze game speel  met 15-50 miniaturen per deelnemer en het staat garant voor een flinke dosis hilariteit. Dus, doe je de geschiedenis graag geweld aan en sta je open voor onvoorstelbare spelmomenten .. wees welkom!

Tafel 2. Spelleider: Bernard Renooij