Fast paced steampunk combat in the weird wild west of the 1890’s!

Het gaat goed in het wilde westen van de late dagen van de 18e eeuw.. Wat het begin van een industriƫle revolutie moest worden, is veranderd in een Stoomstaat door de komst van de Watchers. Een ras buitenaardse wezens die wellicht wat teveel techniek hebben laten slingeren.

Het gevolg… alle oude bekende als Jesse James, Abraham Lincoln, Nicolai Tesla en nog vele andere, die de nieuwe technologie eigen hebben gemaakt. De een voor de duistere machten, de ander voor de secret service, maar hoe dan ook, het zal het wilde westen niet zijn als er niet gevochten wordt…

Resultaat : Steampunk veldslagen in een alternatief laat 1800, met robot honden, zombies, buitenaardste wezens, de dark side, wendigos, beren met meer bewapening als een A10 tankkiller en nog veel meer rariteiten.

Tafel 33. Maikel Tegelaers