Naar aanleiding van onze oproep in november hebben zich gelukkig voldoende spelleiders aangemeld die een wargame kunnen en willen demonstreren. Ook onze eigen organisatie is op sterkte. Daarmee lijkt de doorgang van dit evenement ‘voor en door wargamers in de Lage Landen bij de zee’, zeker.

Alle tafels zijn opgenomen in een voorlopig rooster. Bekijk dat goed om een indruk te krijgen. Je krijgt in januari toegang tot een link om je voor de tafels / rondes van jouw keuze in te schrijven. Het rooster kan misschien nog iets veranderen en aangevuld worden (een enkele tafel staat er nog niet op, en sommige spellen hebben meer sessies in reserve) maar in grote lijn zal het waarschijnlijk niet veranderen

Kan ik me inschrijven voor het evenement? Ja, dat kan, stuur daarvoor een mail met je naam en adres aan [email protected] Vervolgens krijg je bericht van de penningmeester. Spelleiders betalen (alleen) de lunch van 13 euro en spelers lunch en 8 euro entree = 21 euro, over te maken op de rekening van de penningmeester. Kan ik ook al tafels boeken? Nee. Boeken gaat net als andere jaren via de penningmeester en een afzonderlijk boekingsprogramma waar je begin januari een link van krijgt toegestuurd. Dus heb geduld!