Inschrijven en boeken gebeurt in drie stappen.

  1. Je stuurt een mail naar ons, de organisatie, met je naam en emailadres. Gebruik de ‘geef je op’ knop, of onderstaand contactformulier. In het contactformulier kun je nog niet opgeven aan welke tafels je wilt deelnemen. Ons programma, hoewel bijna klaar, is nog steeds een conceptprogramma.
  2. De penningmeester stuurt een bevestiging met het rekeningnummer. Maak aan dat nummer svp 21 euro over (of 13 als je spelleider bent).
  3. In de eerste week van januari wordt het boekingsprogramma geopend. Iedereen die dan betaald heeft kan via de toegestuurde link zichzelf vervolgens opgeven voor de spellen van zijn/haar keuze. Het programma is in januari definitief. Wees snel, want vol is vol. Een week voor Poldercon sluiten we de boeking omdat anders de planning in de knoop raakt.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Op Poldercon kun je aan maximaal 4 activiteiten deelnemen. De lunch is hierbij inbegrepen. Parkeren is gratis en de toegang tot de Wifi is eveneens gratis. Tot ziens! Let the games begin!