Laatste aanpassingen in Poldercon-programma!

Laatste aanpassingen in Poldercon-programma!

25 januari 2020 Uit Door Webmaster

Zoals vorige week aangekondigd hebben we in overleg met de spelleiders het aanbod aangepast op het aantal inschrijvingen. Vier tafels zijn om die reden vervallen.

  • 2nd Squad, WW2
  • Open Combat, skirmish
  • Missiles At Sea, naval battle
  • Dr Who/Dreadball

Wij willen de spelleiders die deze tafels hebben aangeboden en er ook allerlei extra inspanningen voor hebben verricht enorm bedanken! Poldercon is voor haar succes afhankelijk van het diverse aanbod aan spellen. Als er te weinig verschillende spellen zijn, is er minder belangstelling. Dus fijn dat jullie beschikbaar waren!

Helaas kan tegen het eind van de inschrijvingsperiode blijken dat voor sommige tafels toch nauwelijks of geen belangstelling is, omdat het aantal inschrijvingen iets achterblijft. Tien-vijftien mensen minder scheelt ongeveer twee/drie gevulde tafels in het programma. We hebben evenveel deelnemers dit keer als twee en drie jaar geleden, maar net een tiental minder dan vorig jaar. Dat valt van te voren niet in te schatten.

Dus vandaar dat we het zo doen. De aangeboden tafels waren prachtig en tenminste één spelleider heeft al aangeboden volgend jaar met een ander spelsysteem opnieuw aanwezig te zijn. Nogmaals: iedereen bedankt voor flexibiliteit en enthousiasme. Volgende keer (nog) beter!