Poldervlog in plaats van Poldercon 2021

Poldervlog in plaats van Poldercon 2021

2 november 2020 Uit Door Webmaster

Nu live Poldercon 2021 niet door kan gaan – het monster Anoroc – zijn Michel (penningmeester en dus eigenlijk de belangrijkste, al ontkent hij dat hartstochtelijk) en ondergetekende (grote pardon kleine roerganger, Napoleon, Jurjen Caesar, machtswellusteling, dus voorzitter) aan het kijken naar een soort van online variant 2021. Noem het Poldervlog. Poldercon Boulevard. Wargames Insite.

Een doel van Poldercon is om een indruk te krijgen van nieuwe miniatuur wargames. We testten dus met Koen Tarantino het heruitgebrachte Victory At Sea uit. Koen maakt er een flitsend video-wedstrijdverslag van, serieus, maar niet dodelijk serieus. Vlotjes. Snel. Laat dat maar aan Koen over. Max 5 minuten. Filmpjes over spelletjes moeten niet eindeloos lang zijn.

In aanvulling plaatsen we op deze website een Nederlandstalige blogje met een recensie of eigenlijk een spelimpressie. Als het sjabloon bevalt kunnen we over meer nieuwe spellen in het Nederlands vloggen, misschien ook met meer cast dan mr Poen, mr Power en mr Pixel alleen.

Binnenkort meer in dit theater. Tot die tijd: keep on rollin..!