Nou? Waar blijf je dan?

Polderconners! We hebben jullie nodig! Op 73 voorinschrijvers zitten we nu, eenderde spelleider. Dus qua spelleiders zit het wel goed met de belangstelling. Maar we willen, nee – we moeten begin november toch minstens boven de honderd voorinschrijvers komen om met een gerust hart Poldercon verder door te laten gaan.

Let wel: voorinschrijvers. Je zit nergens aan vast. Je zegt alleen maar dat je waarschijnlijk wel wil komen, ijs en weder dienende. Kost je niks. Je stelt ons als organisatoren gerust dat je belangstellend bent waardoor we idee hebben over tafels, bezoekers, deelnemers en kosten.

Datum? 1-5-2022. Dag van de arbeid. Begin van de Normandische invasie in Ierland (1169). Einde Schotse onafhankelijkheidsoorlog (1328). Begin van de Amerikaanse burgeroorlogveldslag van Chancelorsville, 1863. Val van de Rijksdag (1945). Slag om de ijsplaneet Hoth (Star Wars, 5688). Kortom: een prachtige, historische dag.

Prijs? Hangt samen kosten en het te verwachten aantal bezoekers, we zijn nog aan het plussen en minnen. Duurder dan twee jaar geleden, maar dat kunnen we niet veranderen, net als de huizenprijzen.

Dus schrijf je in! Je wilt dat toch, nieuwe wargames uitproberen, mooie tafels zien, oude vrienden ontmoeten? Waar blijf je dan?

šŸ™‚

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.