Open Combat

Diep in halfling-gebied ligt het pittoreske Vosberg. Een welvarend buurtschap waar het goed toeven is voor onze rondbuikige bewoners. Helaas heeft Ogrm de orc zijn oog op dit dorp laten vallen

.. en dan met name op de voorraden voedsel die hier te roven zijn. Vosberg ligt ver genoeg van de dichtstbijzijnde militaire vesting om aan te vallen, maar er is toch haast geboden, omdat Ogrm en zijn boyz gezien zijn door scouts. Plunder je snel genoeg de voorraden van Vosberg, of probeer je de groenhuiden buiten de deur te houden totdat de versterkingen er zijn?

OpenCombat is een spelsysteem dat weinig bekend is. Het richt zich op skirmish gevechten en kan gebruikt worden voor alle pre-gunpowder setings. Verwacht geen grote, logge units, maar een snel, eenvoudig spelsysteem dat lekker weg speelt en ruimte biedt aan verhalende gevechten.