Geen Crisis? Via Poldercon kaartjes voor Moxcon, 18-9!

Tot grote teleurstelling van wargamend Nederland (Europa) kwam deze zomer het bericht dat Crisis Antwerpen niet doorgaat. In samenwerking met Moxcon biedt Poldercon een kleinschalig alternatief op zondag 18 september 2022 in Alkmaar.

Moxcon is een Noord-Hollandse spellenbeurs in Alkmaar die enorm in opkomst is. Het is een algemene (bord)spellenbeurs die vorige keer 1000 bezoekers trok en naar verwachting dit keer 1500 of 2000. Locatie: de makkelijk bereikbare Grote Kerk in het centrum van Alkmaar.

We hebben op 5 grote tafels ruimte voor 5, max 10 demonstratiespellen die we op grootse manier aan het publiek kunnen presenteren. De organisatoren en de tegenspelers kunnen via vooraanmelding via Poldercon een beperkt aantal gratis kaarten krijgen.

Bij snelle aanmelding kunnen we je indelen als spelleider of als speler. We zijn het rooster nog aan het invullen. Als je spelleider wil zijn, geef dan bij je voorstel aan of je de hele dag of een halve dag wil demonstreren, en zo ja welk deel.

Het is een prettige beurs om als familie naar toe te gaan: zelf speel je een wargame terwijl partner en kinderen hele andere spellen kunnen doen of kunnen winkelen in prachtstad Alkmaar. Allerlei traders, zoals Tabletopper, zijn in persoon aanwezig op de beurs.

Het is een gouden kans op een fijne wargamebeurs in de zilveren stad Alkmaar, Spiel zonder dat je er in verdrinkt. Meldt u aan!

WCA, op een eerdere MoxCon-editie