A Song of Ice and Fire

A Song of Ice and Fire, hosted by Dany de Kooter

Kom bij ons een demo spelen van “A song of ice and fire: tabletop miniatures game”. Dit spel geeft je de kans om een leger vol bekende personages uit de serie aan te sturen.

Het betreft een “rank and file” spel waarbij al je strijdkrachten in formatie op elkaar afstormen. Hierbij is het van belang om goed te positioneren en te proberen je tegenstander waar mogelijk in de flanken aan te vallen.

Door de toevoeging van kaarten en het “tactics board” heeft het spel ondanks relatief simpele en gestroomlijnde regels, enorme diepgang. In het armybuilding aspect heb je de keuze uit verschillende bekende commanders zoals bv. Jaime of Tywin Lannister, Ned of Rob Stark, Roose of Ramsey Bolton, Jon Snow of Jeor Mormont. Elke commander biedt andere abbilities en kaarten aan je leger, waardoor het weer een andere speelstijl krijgt.

In onze demo strijden Lannister en Stark tegen elkaar op het slagveld. We geven uitleg en laten 2 bezoekers tegen elkaar strijden. Dus als je je samen met een bekende inschrijft kunnen we jullie tegen elkaar laten spelen.

Terug naar Home

 

Geef een reactie