Blitzkrieg Commander

Blitzkrieg Commander, hosted by Jurjen Boorsma
1944. Slag bij Arnhem met BKCII
Het 3 t/m 15mm-spel Blitzkrieg Commander (op Poldercon in 6mm), is een spelsysteem voor big battle fastplay WO2-slagen zonder hoofdbrekens, in de stijl van Warmaster en Black Powder. BKC komt uit Warmaster voort. 10mm-fabrikant Pendraken heeft de rechten twee jaar geleden overgekocht en brengt binnenkort de vierde editie uit.
In BKC bewegen eenheden mee met hun commandant als die succesvol een bevel kan uitvaardigen. Commandanten kunnen afgrijselijk blunderen. Gecombineerd vuur en ondersteuning door luchtmacht en artillerie zijn noodzakelijk om te overwinnen. Stats en boekhouding zijn overzichtelijk.
De demonstratie is leuk voor wie geïnteresseerd is in grand scale in plaats van skirmish. Tafelgastheer is Rafael Scaramouche. Hij heeft de afgelopen maanden druk gebouwd aan een Denkend aan Holland-tafel waar brede mortieren traag in oneindig laagland slaan. Denk je wel eens na over hoe het is om god te zijn, en neer te kijken op de kleine zielen die de hemel wensen maar de hel verdienen? Dan is dit de tafel voor jou!

Terug naar Home

Geef een reactie