Witchin’ Hour

Witchin’ Hour

november 11, 2019 0 Door Jurjen

Witchin’ Hour is een skirmish game dat over enige tijd als kickstarter wordt uitgebracht. Het heeft een professionele layout en is uitgebreid getest. Spelers kunnen op Poldercon 2020 kennis maken met de regels en het spel in een versie die niet veel meer zal af wijken van het uiteindelijke resultaat dat via een Kickstarter op de wereld zal worden losgelaten (waarschijnlijk het weekend na Poldercon).

Kruip in de huid van een heroïsche heksenjager om samen met zijn helpers het land te ontdoen van vuige heksen en haar handlangers. Gewapend met zwaard en rotsvast geloof in het goede neem je het op tegen een al even zo fanatieke, maar verdorven groep heksen met een angstaanjagend arsenaal aan spreuken en talrijke volgelingen. Kies een kant en bepaal het lot van een dorp vol onschuldige burgers.

Het demo spel wordt begeleid door de auteur(s) en gespeeld op een prachtig verzorgde tafel. Vecht in een dorp of kruip door de grotten onder de berg. Hoe dan ook, het zal een dodelijk spelletje worden, waarbij pijlen en spreuken over en weer gaan, monsters opgeroepen worden en heldhaftige heksenjagers het opnemen tegen opperheksen van het ergste soort.

Tafel 33. Spelleider Patrick Sint Nicolaas