BelloLudi is ook op Poldercon!

De ochtend gloort. Vanaf een uur of vier die ochtend is het leger onderweg. Plots verschijnen in de verte de vaandels van het vijandelijke leger. De legers marcheren op elkaar af, vastberaden de vijand te verdrijven. U bent commandant van één van deze brigades. Is dit uw moment van glorie?

Welkom bij de strategy game van BelloLudi! Deze regels zijn ontworpen voor mensen die geen ervaring hebben met wargamen, maar wel van spellen houden. BelloLudi heeft deze speciaal ontworpen voor teambuilding activiteiten.

Het spel is ontworpen om met veel spelers te spelen, maar het kan natuurlijk ook met minder. Peter van Dop heeft zijn basisset voor casual play doorontwikkeld voor verschillende perioden. Van tot de tanden bewapende legionairs uit de Romeinse tijd tot Franse Garde uit de tijd van Napoleon of Franse legionairs uit het Vreemdelingenlegioen in de Tweede Wereldoorlog, het is een universele set geworden. Hij presenteert een (nog nader in te vullen) periode op Poldercon.

Dus voorwaarts! Op naar de glorie!