Geen Crisis? Via Poldercon kaartjes voor Moxcon, 18-9!

Tot grote teleurstelling van wargamend Nederland (Europa) kwam deze zomer het bericht dat Crisis Antwerpen niet doorgaat. In samenwerking met Moxcon biedt Poldercon een kleinschalig alternatief op zondag 18 september 2022 in Alkmaar.

Moxcon is een Noord-Hollandse spellenbeurs in Alkmaar die enorm in opkomst is. Het is een algemene (bord)spellenbeurs die vorige keer 1000 bezoekers trok en naar verwachting dit keer 1500 of 2000. Locatie: de makkelijk bereikbare Grote Kerk in het centrum van Alkmaar.

We hebben op 5 grote tafels ruimte voor 5, max 10 demonstratiespellen die we op grootse manier aan het publiek kunnen presenteren. De organisatoren en de tegenspelers kunnen via vooraanmelding via Poldercon een beperkt aantal gratis kaarten krijgen.

Bij snelle aanmelding kunnen we je indelen als spelleider of als speler. We zijn het rooster nog aan het invullen. Als je spelleider wil zijn, geef dan bij je voorstel aan of je de hele dag of een halve dag wil demonstreren, en zo ja welk deel.

Het is een prettige beurs om als familie naar toe te gaan: zelf speel je een wargame terwijl partner en kinderen hele andere spellen kunnen doen of kunnen winkelen in prachtstad Alkmaar. Allerlei traders, zoals Tabletopper, zijn in persoon aanwezig op de beurs.

Het is een gouden kans op een fijne wargamebeurs in de zilveren stad Alkmaar, Spiel zonder dat je er in verdrinkt. Meldt u aan!

WCA, op een eerdere MoxCon-editie

Dit was Poldercon 2022!

Koen Tarantino maakte reeds een prachtig filmpje, titel ‘Inglorious Bastards’ Zie onder.

En met dank aan de mooie foto’s van Peter Schulein heb ik onderstaande fotocollage gemaakt. Op naar Poldercon 2023!

Anno Domini 1666 – Degens, schelmen en speelplezier!

Duels op het scherpst van de schede, wapperende capes, ongelofelijke ontsnappingen en spionage. Hollywood in 1666. Dat is Anno Domini.

Der Soldner, ook renaissance, gaat niet door vanwege de positieve coronatest van de spelleider. Vanwege vol=vol was dit blitzy spel doorgeschoven naar volgend jaar, maar nu er alsnog een plek vrijkomt, is spelleider Tim van der Weijden niet benauwd om in te vallen en het nu al te presenteren. Net zo koelbloedig als d’Artagnan, een van de personages in dit spel.

Bereid je voor op snelle bewegingen en onverwachte tournures. Niets is wat het lijkt in Anno Domini 1666!

Lees verder “Anno Domini 1666 – Degens, schelmen en speelplezier!”

22 x Poldercon: geen Billion Suns, wel Drowned Earth, Mörk Borg en Der Soldner

Het hele rooster van Poldercon staat online. Eenentwintig tafels. Je kunt nu ook online boeken: log in (of vraag een account aan als je dat nog niet hebt), bekijk de spellen, kies de juiste tafel en klik die aan. Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Toch bij nader inzien ontevreden? Via het tabblad ‘mijn reserveringen’ kun je jouw reservering weer ongedaan maken en iets anders reserveren. Wie een tafel boekt, verplicht zich om de volle entreeprijs te betalen en daar krijg je een betalingsverzoek voor.

Lees verder “22 x Poldercon: geen Billion Suns, wel Drowned Earth, Mörk Borg en Der Soldner”