De lol is terug!

Na een gedwongen coronapauze in 2020 en 2021 is Poldercon terug in 2022. We hebben geen ingewikkeld mission statement: we willen enkel een leuke, gezellige beurs met veel nieuwe, originele spellen om uit te proberen.

Veel wargames

Poldercon is geen toernooi dat draait om 1 systeem. Poldercon is een beurs waar aan de lopende band spelleiders een systeem dat ze beheersen op een mooie tafel presenteren en spelers aanschuiven om mee te doen. De figuren en dobbelstenen staan voor je klaar. Fantasy, Napoleontisch, WW2, SF, er is de hele dag door ruim keus.

Veel wargamers

Een geslaagde dag is een dag waarop je gelachen hebt en oude vrienden hebt ontmoet. We organiseren Poldercon niet alleen en vooral om te kijken en te spelen, maar om het groepje van ongeveer 1000 mensen die miniatuurwargames doet in Nederland een Hollands gezellig glimlachdagje te geven.

Enthousiasme

Poldercon drijft op de Nederlandse clubs, groepen en organisatoren uit de scene. Poldercon is geen commercieel bedrijf of een organisatie met winstoogmerk. Laagdrempelig, zodat ook nieuwsgierigen en nieuwelingen een indruk kunnen krijgen. Winkels hebben kramen om te kijken en te kopen.